Més esport

Pere Miró diu que els Jocs s’han de fer quan el món estigui preparat

Olimpisme. El director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional explica que és difícil que es puguin disputar en les dates previstes i que no s’ha parlat de cancel·lació

El director general adjunt del Comitè Olímpic Internacional, el català Pere Miró, ha afirmat en una entrevista a RAC1 que: “Els Jocs s’han de fer, però quan el món estigui preparat”. També ha admès que veu molt difícil que es puguin disputar en les dates que estaven previstes –del 24 de juliol al 9 d’agost–, pel problema del coronavirus i que en totes les converses que s’han mantingut entre el COI, els govern japonès i els socis olímpics “mai s’ha parlar de la cancel·lació”. Pere Miró ha afirmat que la resposta arribarà en el proper mes.

El director general adjunt ha explicat que s’estan estudiant totes les possibilitats per fer uns jocs: “que tot el món vol com un símbol de l’esperança, de poder veure a tot el món”. Pere Miró ha assegurat que l’actual: “és un problemes global, no únicament esportiu” i ha dit que tenen en compte l’opinió de les autoritats sanitàries i japoneses. En aquest sentit ha manifestat que en el COI celebren que la situació en el Japó hagi millorat i es plantegi tornar a obrir les escoles al mes d’abril, i que la major preocupació actual es centra en l’augment dels contagis a Europa, Amèrica i Àfrica. Pere Miró ha assegurat que el COI: “No posarà en risc la salut de ningú”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)