Més esport

El torneig de candidats per disputar el títol mundial també es suspèn

Escacs. Era l’única competició internacional que encara s’estava disputant. Es feia a Iekaterinburg i s’atura perquè Rússia tancarà el tràfic aeri pel coronavirus

La Federació Internacional d’Escacs (FIDE) ha decidit finalment suspendre el torneig de candidats que s’estava disputat a la localitat russa d’Iekaterinburg perquè Rússia ha decidit tancar el trànsit aeri per motiu del coronavirus. La competició es va iniciar el 16 de març i havia de finalitzar el tres d’abril. Des de l’inici hi va haver polèmica i fins i tot un jugador va renunciar. Totes les altres proves a nivell mundial s’estaven ajornant o cancel·lant quan va començar. Ara, la FIDE ha decidit aturar la competició en base a que no pot donar garanties que els participants, acompanyats i oficial puguin tornar a casa.

El torneig ha de decidir el jugador que disputarà el títol mundial al noruec Magnus Carlsen a finals d’any a Dubai. La federació internacional diu que buscarà noves dates i que es mantindran els resultats aconseguits en les set primeres rondes. Quan s’ha arribat a la meitat del torneig el francès Maxime Vachier-Lagrave, lidera la classificació amb 4,5 punts, els mateixos que el rus Ian Nepomniachtchi, al que va derrotar en la setena i úlltima ronda disputada fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)