Ciclisme

La Sea Otter Europe Costa Brava Girona 2020, a la tardor

Ciclisme. El festival que s’havia de celebrar l’últim cap de setmana del mes de maig es farà del 25 al 27 de setembre

La Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, el festival dedicat al món del ciclisme més important del continent la quarta edició del qual s’havia de fer amb el centre neuràlgic a Fontajau, del 29 al 31 de maig, s’ajorna al mes de setembre degut a la crisi de la COVID-19. L’esdeveniment es farà el darrer cap de setmana de setembre, el primer de la tardor, dels dies 25 al 27.

El canvi, quan falten tot just dos mesos pera la data inicialment prevista, s’explica per la incertesa de poder reunir en un mateix espai la quantitat de persones que hi participen i garantir-ne la seguretat. El 2019 van ser més de 60.000 visitants, amb 400 marques expositores i més de 6.000 ciclistes en les proves esportives.

Creixement

L’edició d’aquest 2020, que es va presentar fa tot just un mes a Girona, ja comptava amb l’ocupació de la zona d’exposició complerta i, el programa esportiu, havia de ser el més complet des que es va començar a celebrar la fira.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)