Golf

L’Open Britànic és cancel·larà i no es jugarà aquest any

Golf.

L’Open Britànic programat pel mes de juliol al Royal Sant George’s de Sandwich (Anglaterra) és cancel·larà i no es disputarà aquest any, segons va informar la revista especialitzada Golf Digest. Els organitzadors, el grup Royal and Ancient, estaven esperant la suspensió del torneig de tennis de Wimbledon per continuar endavant amb la seva decisió. L’Open Britànic estava programat del 16 al 19 de juliol, i es cancel·larà i no s’ajornarà ja que d’aquesta manera R&A pot cobrar l’assegurança si es cancel·la en una data determinada. Serà la primera cancel·lació des de la segona guerra mundial.

El Masters d’Augusta, programat per la setmana vinent i el campionat PGA que s’havia de jugar el mes vinent, ja havien anunciat que s’ajornaven però encara no hi ha noves dates. L’obert dels Estats Units, que s’ha de disputar del 18 al 21 de juny, ha comunicat que anunciarà la seva decisió a mitjans de mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)