Més esport

Carlsen lidera un torneig mundial per internet

Escacs. Els millors jugadors del món s’enfrontaran durant setze dies des de casa

El noruec Magnus Carlsen s’enfrontarà a partir d’avui en un torneig per internet a cinc dels vuit grans mestres que estaven disputant el torneig de candidats, entre els quals hi ha els quatre que el segueixen en el rànquing mundial. El Magnus Carlsen Invitational té 250.000 dòlars en premis i es jugarà durant setze dies entre vuit jugadors. A més del campió mundial, hi seran el rus Ian Nepómniasxi i el francés Maxime Vachier-Lagrave, que compartien el primer lloc en el torneig de candidats quan es va suspendre, els nord-americans Fabiano Caruana –darrer aspirant el títol mundial–, i Hikaru Nakamura, el neerlandès Anish Giri, el xinès Ding Liren i el jove iranià de setze anys Alireza Firouzja.

El torneig organitzat per Magnus Carlsen es podrà seguir per la plataforma Chess24. Per evitar que els jugadors puguin fer servir mitjans electrònics d’ajuda durant les partides seran observats per unes càmeres que cobriran tota l’àrea on estaran. Hi haurà una primera fase de tots contra tots en enfrontaments de quatre partides de quinze minuts. Els quatre millors passaran a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)