Atletisme

Taules als jardins

Atletisme. Duplantis i Lavillenie superen 36 vegades en mitja hora els 5 metres i signen un empat en el repte de l’Ultimate Garden Clash

El desafiament atlètic anomenat Ultimate Garden Clash entre els dos atletes que més amunt han volat en salt de perxa, Armand Duplantis (6,18 m) i Renaud Lavillenie (6,16 m), i el doble campió mundial Sam Kendricks (6,06), va acabar en taules dels dos primers. El suec, des del camp base de Lafayette (Estats Units), i el francès, des de Clermont-Ferrand, van superar fins a 36 vegades en el marge de 30 minuts els 5 metres d’alçada. El recordista mundial va prendre la iniciativa en la primera part del concurs, amb 18 intents vàlids, un més que Lavillenie (17) i amb sis de marge sobre Kendricks (12). Duplantis va mantenir l’avantatge en la segona part, però un intent nul en el tram final li va fer perdre un temps preciós mentre tornava a col·locar el llistó a lloc. Lavillenie va aprofitar l’oportunitat per igualar la sèrie del seu rival i acabar empatats a 36 salts. Es va plantejar la possibilitat de fer un desempat, però Lavillenie, exhaust, ho va desestimar. Kendricks, amb 26 salts en el ranxo familiar d’Oxford (Mississipi), es va conformar amb el tercer lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)