Esports de muntanya

Joel Suñé guanya la primera copa catalana d’e-orientació

Orientació. La competició, pensada per a participants i espectadors, tindrà continuïtat en el calendari

Joel Suñé (Club d’Orientació Catalunya) és el vencedor de la primera copa catalana d’e-orinetació, una competició que tindrà continuïtat després de l’estrena el cap de setmana. “M’he sentit molt bé orientant, notant la pressió i amb nervis al principi, però porto dies practicant bastant i crec que ho he notat” diu el guanyador d’una prova que van seguir més de cent persones en directe. “El format és molt divertit i, per als corredors, et posa molta pressió la qual cosa és motivant. Pels que ho estaven mirant a casa, crec que ha sigut ben entretingut” hi afegeix al lloc web de la federació de curses d’orientació de Catalunya (FCOC).

Suñé va ser el més ràpid amb un temps de 26:19, seguit de Quim Solé (Club d’Orientacio Catalunya), segon a 6 segons, i de Carlit Tolkkö (UES Sabadell Orientació) que completava el podi amb 28:13.

La comissió de e-orientació de la FCOC ha creat la competició per “fer gaudir als corredors i corredores amb aquest format competint més de tu a tu del que estem acostumats, i també, que sigui divertit per tots els que ho miren, sent això una bona manera d’atraure gent en aquest món” explica Bernat Ledesma, de la comissió organitzadora.

La prova, amb 80 participants en les eliminatòries prèvies, té un format amb semifinals i final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)