Handbol

L’Uni i el Sarrià, de bracet per a un campus d’handbol

Més esport. Els dos clubs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, organitzaran l’activitat que es durà a terme al pavelló de la UES

L’Uni Girona i la Unió Esportiva Sarrià organitzaran de manera conjunta i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, un campus d’handbol aquest estiu. Les activitats dirigides son tant per a practicants de la disciplina com per a nens i nenes que s’hi vulguin introduir.

El campus es farà del 29 de juny al 31 de juliol, en torns setmanals o mensuals. S’hi podran inscriure els nascuts entre el 2004 i 2014 (de 6 a 14 anys) i es farà al pavelló de l’UE Sarrià.

Prioritzant la seguretat

El campus focalitzarà els esforços en les mesures de seguretat sanitàries per evitar qualsevol contagi de la COVID-19. Les activitats es dissenyaran tenint en compte les recomanacions de les autoritats. Els participants es dividiran també en funció dels diversos nivells d’handbol, des de la tecnificació i perfeccionament fins a la iniciació.

Sinergies

Cayetano Pérez i Joan Llunell, els presidents de l’Uni Girona i la Unió Esportiva Sarrià, destaquen la iniciativa conjunta i l’objectiu de cooperar per aconseguir el màxim benefici per a nens i nenes en l’actual context.

”Aquest és un moment molt complicat i entre tots ens hem de posar d’acord per tirar endavant. Ara mateix el que hem de fer és ajudar-nos entre els diferents clubs aprofitant les infraestructures i els recursos per tirar endavant tots els projectes” diu el president del club gironí, que destaca: “L’acord amb l’UE Sarrià és important, ens donem suport per tirar endavant un campus que d’altra manera no s’hagués pogut fer.”

“Des del club estem molt contents de realitzar aquest campus amb l’Uni Girona. És una forma de col·laboració entre les dues entitats i és interessant oferir un campus d’handbol pels nostres socis i simpatitzants durant aquest mes de juliol” apunta el president de l’entitat sarrianenca, que puntualitza: “Degut a la situació econòmica que hi ha ara, és molt difícil trobar sortides per a la mainada. Els pares i mares estan sovint obligats a buscar alternatives i aquesta pot ser una proposta molt interessant”.

ELS PROTAGONISTES

El que hem de fer és ajudar-nos entre els diferents clubs aprofitant les infraestructures i els recursos
Cayetano Pérez
Patrocini
Degut a la situació econòmica és molt difícil trobar sortides per a la mainada. Els pares i mares han de buscar alternatives
Joan Llunell
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)