Natació

Les piscines ja poden obrir en les zones en fase 2

Natació.

L’entrada a patir d’avui en la fase 2 del desconfinament del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu-Aran permetrà aquests territoris disposar de més instal·lacions i més franges per fer esport. En aquestes fases les persones de fins a 70 anys podran realitzar activitat física no professional en qualsevol franja horària, excepte entre les 10h i les 12h i entre les 19h i les 20h.

En aquests llocs també es podran obrir per primer cop els pavellons coberts i les piscines per a ús esportiu. En el cas dels pavellons s’haurà de fer amb cita prèvia, establint torns, de forma individual, sense contacte físic, amb un entrenador acreditat i respectant el 30 per cent de capacitat d’aforament. Es podran, a més, utilitzar els vestidors.

En el cas de les piscines també caldrà cita prèvia, establir torns, un màxim d’una persona per carril, els federats tindran prioritats i podran accedir a les instal·lacions amb u entrenador, no hi haurà contacte físic, només es permetrà l’ús del 30 per cent de la capacitat i els vestidors estaran oberts. Els titulars de la instal·lació hauran de complir la normativa específica que correspongui tant per a l’ús dels vestidors, en matèria de neteja i desinfecció de les instal·lacions.

En la fase 2 pot accedir a les instal·lacions esportives qualsevol persona que vulgui realitzar una pràctica esportiva, inclosos els esportistes d’alt nivell, d’alt rendiment, professionals, federats, àrbitres o jutges i personal tècnic federatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)