Handbol

Pau Guitart, del Sarrià a l’Asobal amb el Port Sagunt

Handbol. El porter sarrianenc (1,80 m, 1996) és una de les claus de l’ascens i la primera permanència a Plata

Pau Guitart (1,80 m, 1996) és nou jugador de la lliga Asobal després del seu fitxatge pel Port Sagunt, que n’ha fet oficial la seva incorporació per substituir David Bruixola a la porteria.

Guiti es converteix en el primer jugador que fa el salt a la màxima categoria estatal des del Sarrià a Plata. L’MVP de l’últim partit de la fase d’ascens a Avilés fa poc més d’un any ha estat una de les sensacions de l’equip de Salva Puig en el debut a la categoria. Abans que Guitart, Natán Suárez ha arribat a l’Asobal havent marxat primer a l’Agustinos a Plata. El lateral gironí ha fitxat pel Lleó, el que serà el seu tercer equip a la lliga després de Conca i Teucro

El club de la seva vida

“Quan saps que és el moment? I, després, a Sarrià hi estic molt a gust i hi vull seguir. Ho faré, però si per exemple demà em truca un equip de l’Asobal o es presenta una ocasió única, hi he d’anar. Jo ho tinc clar, tothom m’entendria i només s’ha de presentar l’ocasió. Que no? Al club de la meva vida. Seguiré defensant aquests colors fins a la mort” és la resposta que donava el dia que s’hauria d’haver jugat el Bordils - Sarrià, en una entrevista a aquest diari.

L’oportunitat

“És un referent a la porteria, he revisat els partits d ela fase d’ascens i és una passada el que para. El meu objectiu és aprendre, créixer, ajudar l’equip, complir els objectius i fer-me el meu propi nom. Per a mi és l’oportunitat de créixer i sense Bruixola tindré més possibilitats de jugar minuts” diu en les primeres declaracions com a porter del Sagunt, a l’afició del qual li envia un missatge: “Els demano paciència i sobretot salut. I que confiïn en l’equip que segur que lluitarà pels objectius i que serà un any molt maco”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)