Voleibol

El Vall d’Hebron renuncia a l’elit

Voleibol. El president, David López, assegura que la Superlliga femenina els és “inviable econòmicament” i explica que negocien l’intercanvi de la plaça amb tres clubs, cap de català

El CV Vall d’Hebron no exercirà el dret esportiu guanyat a les pistes i no jugarà a la Superlliga femenina el curs vinent. David López, l’entrenador i president, explica que afrontar la màxima categoria “és inviable econòmicament, estructuralment i esportivament”. El salt esportiu excessiu per a un equip format per jugadores del planter tampoc no les beneficiaria. El Vall d’Hebron va pujar el curs passat a la Superlliga 2 i ha encadenat, per tant, dos ascensos vertiginosos. “El curs passat vam haver d’incrementar el nostre pressupost en 22.000 euros i ja va ser complicat i el nou ascens hi afegiria 30.000 euros més que no podem assumir”, explica López. El club, fundat el 1999 i que té 330 socis, negociarà l’intercanvi de la plaça, que li suposaria un ingrés. “Hi ha tres clubs interessats i cap d’ells és català”, explica López. Tal com estan les coses, per tant, cap equip català jugarà a la màxima categoria femenina després del descens del Sant Cugat i del CVB Barça. El Vall d’Hebron va viure l’experiència de la Superlliga en el curs 2013/14, i va trigar “cinc anys” a recuperar-se de les seqüeles econòmiques de la depesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)