Voleibol

Gámiz renova pel Terol

Voleibol. El lliure català ha donat un rendiment excepcional, amb 4/5 títols disputats, i va ser el primer en la seva posició MVP de la copa

El lliure català Aharon Gámiz (13/05/89, l’Hospitalet de Llobregat) continuarà un any més defensant els colors del Terol en la que serà la seva tercera temporada a la disciplina taronja, on continuarà sent una assegurança tant en recepció com en defensa. El jugador català té una extensa trajectòria, tant en la competició nacional com amb la selecció estatal, amb la qual va prendre part en el passat campionat d’Europa. Format al planter del Barça, va arribar al Terol l’estiu del 2018 i s’ha consolidat com un referent en el títol de lliga de la temporada 2018/2019 i el de copa d’enguany, competició en què va ser designat MVP. També ha guanyat dues supercopes amb els aragonesos. “És una satisfacció molt gran seguir en un club que lluita per tots els títols”, afirma.

Per un altre costat, l’oposat sabadellenc Gerard Osorio (1993) tornarà a jugar al Sòria, club en què va militar el curs 2017/18. El català va deixar empremta i va ser el segon màxim anotador de la Superlliga amb els sorians. Ha jugat al Palma les dues últimes temporades. Subcampió del món juvenil el 2011, havia bastit una carrera sòlida a l’Eivissa i el Terol i també va tastar l’aventura francesa al Lió. En cinc temporades en la Superlliga, el vallesà ha anotat 1.271 punts, més de 250 per temporada, amb percentatges d’encert superiors al 45 per cent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)