Més esport

El Baxi Manresa incorpora el pivot Martynas Sajus

Bàsquet. El segon fitxatge del conjunt del Bages per a la propera temporada és lituà, fa 2,08 m, té 24 anys i arriba provinent del Lietkabelis Panevezys de Lituània

El Baxi Manresa ha fitxat el pivot lituà Martynas Sajus, provinent del Lietkabelis Panevezys de Lituània. Martynas Sajus té 24 anys, fa 2,08 m i ha signat per a una campanya. El conjunt del Bages ha començat a reforçar-se pel joc interior, ja que el lituà és el segon jugador, i segon pivot, que incorpora després d’haver fitxat el nord-americà Scott Eatherton, l’MVP de la Bundesliga alemanya.

Els aficionats manresans ja van poder veure en acció Martynas Sajus en la Champions League quan el seu equip es va enfrontar al conjunt del Bages en la fase de grups, i el pivot lituà va fer bones actuacions. El Manresa va guanyar a casa (76-70) i Martynas Sajus va fer 9 punts i va ser el més valorat del seu equip. En l’enfrontament a Lituània els manresans van perdre (77-61) amb 14 punts de Martynas Sajus. Abans de l’aturada de la competició per la crisi sanitària mundial el Lietkabelis es va classificar per als vuitens de final i va perdre a casa el primer partit (88-90) contra el Casademont Saragossa.

Martynas Sajus es va formar en les categories inferiors del Zalgiris Kaunas i ha jugat dues temporades en la lliga polonesa amb el Polpharma Starogard Gdanski i el Wilki Morskie Szczecin. En aquesta temporada 2019/20 ha tornat al seu país i ha militat en el Lietkabelis Panevezys, disputant la lliga lituana i la competició europea de la Champions League. Ha fet 8,9 punts, 4,9 rebots i un tap de mitjana per partit.

Lesió en el MoraBanc

El MoraBanc Andorra tindrà la important baixa per lesió del pivot senegalès Moussa Diagne en la fase final de la lliga ACB que es jugarà a València del 17 al 30 de juny i que ha de decidir el títol. Moussa Diagne té molèsties a la cama esquerra i si continua entrenant-se i jugant podria acabar amb una fractura per estrès.

L’UCAM Múrcia ha fet el seu primer fitxatge per a la temporada vinent i ha incorporat el veterà Darryl Eugene DJ Strawberry, de 35 anys. Fa 1,96 m d’alçada, pot jugar d’escorta i d’aler, i arriba de l’Orléans Loiret Basket francès. Va néixer a Nova York i té passaport camerunès.

El Joventut renova Conor Morgan

El Joventut de Badalona ha arribat a un acord amb l’ala pivot Conor Morgan per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2021 amb opció a una altra temporada. El canadenc, de 25 anys, es va incorporar a la Penya l’estiu del 2018 i acabava contracte aquest mes de juny. En les seves dues temporades a l’equip badaloní Conor Morgan ha fet bones actuacions i ha estat peça important en la rotació del joc interior del Joventut. En aquesta segona temporada ha millorat els seus registres de la primera, i a falta de la fase final on es decidirà el títol de lliga, acredita 9,5 punts i 3,6 rebots de mitjana en l’ACB. En la competició europea, l’Europa Cup, ha fet 8,7 punts i 3 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)