Més esport

La UFEC posa en marxa un campus virtual esportiu

Poliesportiu. Està dirigit a joves de 6 a 14 anys, és gratuït, començarà el 6 de juliol i es fa perquè cap nen i nena es quedi sense fer esport aquest estiu

La Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i les federacions esportives han posat en marxa l’Esport Virtual Camp perquè cap nen i nena es quedi sense fer esport aquest estiu. Es tracta d’un espai virtual gratuït amb una innovadora proposta per practicar esport a casa i amb sessions en directe amb esportistes i influencers coneguts, entre els que destaquen Pierre Oriola (bàsquet), Pau Russo (futbol) o Blon (raper). Està dirigit a joves d’entre 6 i 14 anys i començarà el 6 de juliol.

Des de casa els nens i nenes inscrits tindran accés a un esport diferent cada dia, i a tota una sèrie continguts per gaudir com jocs, manualitats, activitats creatives, i connexions en directe amb esportistes i influencers on podran fer les preguntes que desitgin. El campus tindrà una graella d’activitats amb quatre hores de contingut en català personalitat en funció de dues franges d’edat: de 6 a 9 i de 10 a 14 anys. La plataforma serà un suport per les famílies que hagin de treballar i serà un entorn digital segur d’entreteniment i formació, i amb control parental amb la possibilitat de fer socialització i amics. El campus està finançat per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

L’Esport Virtual Camp començarà a funcionar el pròxim 6 de juliol i estarà actiu durant quatre setmanes. Tot el programa del Virtual Camp estarà analitzat, estudiat i validat per un grup de pedagogs especialitzats en edats infantils.

“Som conscients de la nostra funció social. L’esport és un vehicle de cohesió i benestar per a tothom”, ha explicat Gerard Esteva, president de la UFEC sobre la iniciativa, i ha afegit que volen que en aquests moments on l’economia familiar està tocada, cap nen i nena es quedi sense fer esport aquest estiu.

Les activitats de lleure esportiu que s’organitzen a l’estiu per a nens i nenes compten amb una llarga tradició a Catalunya. Gerard Figueras, secretari general de l’esport i l’activitat física, ha destacat que ara són “més necessàries que mai” després de gairebé tres mesos de confinament. “La mainada ha patit de manera especial els efectes de la pandèmia i ara cal oferir-los opcions de lleure esportiu variades i de qualitat com l’Esport Virtual Camp”, ha manifestat Gerard Figueras.

Les inscripcions, gratuïtes, estan obertes a partir d’avui i es podran anar fent durant tot el mes de juliol. Per això, s’ha habilitat el següent enllaç: www.esportvirtualcamp.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)