Atletisme

La federació catalana aprova el calendari a l’aire lliure del 2020

Atletisme. Les primeres proves seran el 29 i 30 d’agost, el míting ciutat de Barcelona es disputarà el 22 de setembre i el campionat de Catalunya absolut els dies 11 i 12 d’octubre

La federació catalana ha aprovat i ha fet públic el calendari a l’aire lliure d’aquest 2020. La competició s’iniciarà el 29 i 30 d’agost i el 5 i 6 de setembre en que es faran uns controls absoluts. El míting Internacional Ciutat de Barcelona està previst pel 22 de setembre, mentre que el campionat de Catalunya absolut, amb combinades i relleus, es disputarà l’11 i 12 d’octubre. Els dies 15 i 16 de novembre es farà el campionat de Catalunya de clubs. També estan previstos tot els campionats catalans de les diferents categories d’edats.

Totes aquestes competicions es disputaran tenint en compte els protocols sanitaris vigents en aquell moment. Les dates es poden veure alterades en funció de les instruccions de les autoritats sanitàries per l’evolució de la pandèmia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)