Tennis

Participants destacats en l’inici de les lligues Mapfre de Platja d’Aro i Cornellà

Tennis. Els catalans Aliona Bolsova, Georgina Garcia i Tommy Robredo hi seran presents el 15 de juliol

Les lligues Mapfre masculina i femenina que posa en marxa la federació espanyola per jugadors que no estan entre els millors del rànquing mundial, tindran una participació destacada. Del 15 al 19 de juliol es disputaran les primeres proves del circuit en el Club Tennis d’Aro, la femenina, i en l’UP Pàdel & Tennis Cornellà-Bcn, la masculina.

La lliga femenina de Platja d’Aro tindrà un bon cartell amb dues jugadores entre el top-100 mundial i tres més entre les 200 millors. Destaquen la suïssa Jil Belén Teichmann (63) i la castellonenca Sara Sorribes (83). En la participació catalana hi ha la presencia de la palafrugellenca Aliona Bolsova (102) i la barcelonina Georgina Garcia (254). En el quadre final ja hi ha 18 jugadores classificades i les altres fins arribar a 24 sortiran d’una fase prèvia, en la que hi ha promeses destacades com l’andorrana Victoria Jiménez Kasintseva, campiona júnior de l’Open d’Austràlia amb 14 anys i actual numero 1 mundial.

En el torneig masculí de Cornellà de Llobregat hi ha set participants entre els 200 millors del món i destaca el mallorquí Jaume Munar (105). L’olotí Tommy Robredo (214) encapçala la participació catalana i també estan en el quadre final el barceloní Oriol Roca i el gironí Pol Toledo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)