Voleibol

Els favorits manen en la primera prova del Vichy Catalan a la Vall d’Hebron

Vòlei platja.

El primer cap de setmana de competició del campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan que s’ha disputat a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron ha finalitzat amb el triomf dels favorits. Així, Puri-Kliokmanaite, en categoria femenina, i els germans Monfort en la masculina, han estat les parelles guanyadores.

Les vencedores de la final femenina, la lituana Erika Kliokmanaite, actual campiona de Catalunya de vòlei platja, i l’estoniana Kadri Puri, han sabut dominar i controlar un partit que han acabat guanyat per 2-0 (21-14/21-15) a la parella formada per Júlia Bonet i Rebeca Fernández, les dues jugadores que aquest any han militat a les files del CV Vall d’Hebron de Superlliga 2 assolint l’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol. Tot i dos principis de set molt igualats l’experiència de les campiones ha estat prou sòlida per a poder encarrilar els parcials cap a la primera victòria d’aquesta temporada.

Emoció pura la que s’ha viscut a la final masculina. L’experiència dels germans Monfort s’enfrontavajoventut de la parella formada per Álvaro Gimeno i Héctor Garcia. Prop d’una hora de partit que s’ha resolt en dos parcials però que s’han viscut punt a punt a causa de la màxima igualtat al marcador (21-17/23-21). Els valencians, Javi i Vicente Monfort, han controlat el primer set però han sentit la pressió en el segon quan Gimeno-García han arribat a tenir una pilota per forçar el tercer set. Un partit vibrant que s’ha acabat decantant per l’experiència.

Han completat el tercer calaix del podi les parelles formades per Virginia Carmona i Mar Saló, en categoria femenina, i per Javi Mora i Carlos Naya, en la masculina.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020 es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, al mateix escenari de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)