Golf

La Ryder Cup s’ajorna un any, fins al setembre del 2021

Golf.

La Ryder Cup 2020 que s’havia de disputar aquest mes de setembre s’ajorna un any, fins al 2021 per la pandèmia del coronavirus. Demà la PGA ho farà oficial, però ja ha transcendit que la competició entre Europa i els Estats Units que s’havia de jugar del 25 al 27 de setembre d’aquest any a la localitat nord-americana de Whistling Straits a Sheboygan (Wisconsin), es passa a les mateixes dates de l’any vinent.

Aquest ajornament de la Ryder Cup afectarà a la copa President que disputen jugadors dels Estats Units contra jugadors europeus. Estava programada del 30 de setembre al 3 d’octubre del 2021, a Quail Hollow a Charlotte (Carolina de el Nord) i també s’ajornarà un any fins al 2022. La següent edició de la Ryder ja tenia data i lloc, del 30 de setembre al 2 d’octubre del 2022 a Roma (Itàlia), i també es retardarà un any. La idea és que a partir d’aquí les dues proves s’alternaran.

Durant força temps s’ha estudiat si la tradicional competició bianual entre els Estats Units i Europa es podia disputar sense públic o amb un nombre d’espectadors limitat. Davant la impossibilitat que hi pogués haver espectadors, els organitzadors han considerat que l’esdeveniment, de tanta rivalitat històrica, perdia la seva essència esportiva, i s’ha arribat a l’ajornament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)