Atletisme

Cancel·len la marató de Chicago per la crisi del coronavirus

Atletisme. La prova, que s’havia de disputar l’11 d’octubre, és inviable davant el nivell de contagis als Estats Units

Les grans maratons continua caient del calendari internacional i l’última a cancel·lar-se per culpa de la crisi del coronavirus ha estat la de Chicago. Aquesta prova no s’havia de disputar fins a l’11 d’octubre, però la situació als Estats Units, líder en contagis diaris, fan la seva organització del tot inviable. “Els organitzadors de la cursa i la ciutat de Chicago anuncien la decisió de cancel·lar la marató del 2020 i totes les activitats del cap de setmana en resposta als problemes de salut pública actuals per la pandèmia del coronavirus”, segons una nota publicada en les últimes hores. La marató de Chicago reunia cada any al voltant de 45.000 corredors.

Pel que fa a les sis grans maratons del circuit atlètic, les conegudes com a Majors, només la de Londres, ajornada fins al 4 d’octubre, és manté encara en el calendari. No obstant això i segons informacions de The Telegraph, la prova penja d’un fil i podria acabar suspenent-se fins i tot per als atletes d’elit. És una de les posibilitats que es plantegen els organitzadors, tal i com es va fer a Tòquio, l’1 de març. Anteriorment, ja havien estat cancel·lades i posposades fins al 2021 les altres tres grans maratons, la de Boston, Berlín i Nova York.

SUSPESES

Ja han caigut del calendari les maratons de Boston, Berlín i Nova York, i la de Londres, ajornada al 4 d’octubre, penja d’un fil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)