Tennis taula

El Girbau Vic jugarà la Champions contra el Moravsky Krumlov txec

Tennis de taula.

El Girbau Vic jugarà contra el Moravsky Krumlov txec la primera eliminatòria de la Champions League femenina 2020/21 en la seva segona participació en la màxima categoria. El conjunt osonenc, cap de sèrie número 10, haurà de jugar una primera fase eliminatòria a doble partit entre el 9 i el 25 d’octubre de 2020.

Per altra banda la RFETM, després d’estudiar una proposta de la ATM (Associació de Clubs de Tenis de Mesa) sobre el títol de la lliga Iberdrola, es va ratificar en la proclamació de l’UCAM Cartagena com a campió. Hi havia una proposta de campions ex-aequo, UCAM Cartagena i Girbau Vic TT, donat que ambdós havien fet prou mèrits per assolir el títol i el Girbau Vic era el primer classificat amb dos punts de diferència sobre Cartagena en el moment de la suspensió. La RFETM va prendre una decisió uniforme per a totes les lligues estatals emprant el criteri de millor coeficient entre partits jugats i perduts. Només a la superdivisió estatal femenina, d’entre totes les lligues estatals, l’equip que anava primer classificat no va ser campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)