Esport i política

La UFEC, en contra del tancament de les instal·lacions a Barcelona

Política esportiva.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) assumeix les noves mesures anunciades pel govern català per aturar els rebrots de la Covid-19 i que afecten el sector esportiu a Barcelona, però manifesta el seu desacord amb aquestes, ja que en altres sectors com el comerç i l’oci no han estat tan dràstiques.

L’entitat considera que no és necessari tancar de nou totes les instal·lacions esportives perquè clubs, federacions, i la mateixa UFEC (que gestiona tres centres a Barcelona), han fet una gran inversió per condicionar i preparar els centres per a la pràctica esportiva. Encara avui, els usuaris i abonats han de reservar activitats per accedir-hi, es controla la temperatura en l’accés i és obligatori l’ús de mascareta. També s’han extremat les mesures d’higiene i neteja constant de sales, vestuaris i maquinària per garantir una pràctica esportiva totalment segura per a la salut de tothom.

A més, el sector esportiu va ser el primer a aturar completament l’activitat, s’han suspès competicions i les pèrdues econòmiques en tres mesos de confinament seran considerables: gairebé 1000 milions de pèrdua del VAB i 7 de cada 10 treballadors afectats per un ERTO. “Els ajuts promesos en l’inici de la pandèmia, ara fa quatre mesos, encara no han arribat” assegura Gerard Esteva, president de la UFEC. “Un nou tancament serà una estocada de mort per a un sector bàsic en la cohesió social i la salut de la població”, rebla Esteva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)