Golf

Jon Rahm és el nou número 1 mundial

Golf. El basc ha guanyat el Memorial del circuit PGA i s’ha situat en el primer lloc del rànquing. És el segon jugador estatal que ho aconsegueix després de Severiano Ballesteros

Jon Rahm és el nou número 1 mundial del golf després de guanyar el Memorial del circuit PGA i superar al nord-irlandès Rory McIlroy en la primera posició del rànquing mundial. El basc és el segon jugador de l’estat que ho aconsegueix, després de Severiano Ballesteros, el novè europeu i el als seus 25 anys, el cinquè més jove que lidera la classificació mundial.

La victòria de Jon Rahm en el Memorial que s’ha disputat en el camp del Muirfield Village Golf Club, de Dublín (Ohio, EUA), ha arribat després de dominar tot el torneig, amb 279 cops (-9), per davant del nord-americà Ryan Palmer, que ha finalitzat segon amb 282 cops (-6). El jugador basc ha sumat 76 punts pel rànquing i s’ha situat amb 460,82 superant a Rory McIlroy (419), que portava onze setmanes al capdavant del rànquing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)