Handbol

Jan Gurri fa el salt al primer equip del BM Granollers

Handbol. El central de la Roca, internacional amb la selecció espanyola juvenil, té 18 anys i esperarà la seva oportunitat per reforçar la primera línia de l’equip d’Antonio Rama

Completada la seva etapa com a juvenil, Jan Gurri (La Roca, 2002) farà el salt al primer equip del Fraikin BM Granollers i estarà a disposició d’Antonio Rama, tot esperant la seva oportunitat en la primera línia del conjunt vallesà. Provinent de la Roca, Gurri milita al BM Granollers des de la categoria cadet i ha competit en diverses ocasions tant amb la selecció catalana com espanyola juvenil, amb qui el mes de febrer va guanyar el torneig del Mediterrani a Grècia. El central vallesà (1,90 m i 85 kg), que ja ha disposat de minuts a l’Asobal, té molt clar que ha arribat el seu moment. “És un repte i un somni que tinc des de petit. Estic content d’haver arribat fins aquí i tinc ganes de començar a entrenar-me per donar el millor de mi”, ha assenyalat als mitjans del club, després que dilluns ja s’exercités amb els seus nous companys d’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)