Handbol

El Barça començarà la nova lliga de campions a Zaporozhye

Handbol. L’equip blaugrana afrontarà una primera part de la competició molt exigent amb desplaçaments consecutius a Nantes, Veszprém i Kiel

El Barça encetarà la nova lliga de campions a la pista del Motor Zaporozhye (Ucraïna), el 16 o 17 de setembre, segons el calendari que s’ha fet públic avui. El primer partit al Palau Blaugrana –la lligueta inicial es jugarà sempre els dimecres o dijous– serà la setmana següent contra el Celje eslovè. La primera meitat de la lligueta serà especialment exigent per a l’equip de Xavi Pascual que haurà d’afrontar consecutivament desplaçaments a les pistes del Nantes (jornada 3), el Veszprém (5) i el Kiel (7) abans d’afrontar l’inici de la segona volta, també contra el gegant alemany de Filip Jícha. Abans d’acabar l’any, el 28 i 29 de desembre, el Barça disputarà la final a quatre de Colònia pendent del curs passat i per a la qual també estan classificats el Veszprém el Kiel, i el PSG, del grup A.

Els últims partits de la fase de grups es jugaran a partir del mes de febrer, un cop s’hagi disputat el mundial de seleccions d’Egipte (del 14 al 31 de gener). L’últim partit de la fase inicial tornarà a ser contra el Motor Zaporozhye, aquest cop al Palau Blaugrana, el 3 o el 4 de març. Els dos primers de cada grup accediran directament als quarts de final, mentre que del tercer al sisè es creuaran amb els components de l’altre grup en els vuitens de final. La pròxima edició de la final a quatre serà el 12 i 13 de juny al Lanxess Arena de Colònia.

LA DADA

El primer partit al Palau Blaugrana serà contra el Celje, el 23 o 24 de setembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)