Ciclisme

La tornada, a casa

Ciclisme. La Garrotxa i el Ripollès són el marc de les primeres cites de la copa catalana, que lidera Mireia Benito (Massi-Tactic) en dones

La copa catalana fèmines, júnior i cadet ja té les dues primeres curses disputades, dissabte a Olot i diumenge a Ripoll, en la qual hi havia 200 participants.

Joel Díaz (Sagalès) va guanyar el duel d’escapats a Gerard Cano (Tadesan-Nuria-Purito) en la cursa cadet, a una volta a Santigosa i Canes amb Estefania Jiménez (Top Conserge-Costa Brava) i Maria Garcia (Sanse) com les millors cadet i júnior.

El júnior de primer any Jan Castellon (Rodavi-Vilanova) guanyava la segona cursa, de dues voltes (82 km) i triomf per a Elsabet Holden (Bizkaia-Durango) en categoria absoluta. Mireia Benito era segona –havia guanyat dissabte i lidera la general– i Patricia Ortega, tercera. Les dues són del Massi-Tactic, com Mireia Trias, que lidera la copa sub-23.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)