Tennis taula

Se suspenen les 24 hores de Cassà

Tennis de taula. La 38a edició d’aquest clàssica prova d’inici de la temporada s’havia de disputar aquest cap de setmana

La 38a edició de les 24 hores de Cassà s’han suspès per la situació actual i les recomanacions emeses pel govern de la Generalitat de Catalunya. El Club Tennis Taula Cassà, l’Ajuntament de Cassà de la Selva i la resta de membres de l’organització han decidit suspendre aquesta tradicional prova d’inici de la temporada que s’havia de disputar aquest cap de setmana, el 29 i 30 d’agost.

L’organització lamenta la decisió que s’han vist obligats a prendre ja que és molt conscient que molts jugadors i jugadores l’estaven esperant després de tants mesos sense competir i la xifra d’inscrits ja superava els 200. Per poder disputar la competició s’havien preparat tot un seguit de mesures i protocols per garantir el màxim la seguretat dels jugadors i públic, però l’organització considera que en aquests moments s’ha d’actuar amb seriositat i responsabilitat per la situació actual de la pandèmia. La propera edició de les 24 hores de cassà es disputarà el 28 i 29 d’agost del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)