Voleibol

Kliokmanaite–Puri i els germans Monfort, campions de Catalunya

Vòlei Platja.

Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i els germans Javi i Vicente Monfort, en la masculina, van guanyar diumenge la platja del Regueral de Cambrils el campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2020, després de guanyar l’última prova del Vichy Catalan Volei Tour de la temporada.

Les principals sorpreses s’han viscut a les semifinals on, a part de les parelles que partien com a favorites, dues noves parelles s’han alçat per primera vegada amb l’opció de batre els campions de totes les proves disputades, els germans Monfort, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri.

Carla Martínez i Nuria Bouza arribaven a la final femenina després de guanyar en les semifinals a Julia Bonet i Becky Fernández, la parella amb més segones posicions de la temporada, per 2-0. Ja a lafinal, la solvència i experiència d’Erika Kliokmanaite i Kadri Puri no donava opcions a la parella de la catalana Martínez i la gallega Bouza, tancant el partit amb un marcador clar de 21-15 i 21-10.

La lituana i l’estoniana, que han dominat el circuit d’inici a fi, es feien així amb el títol de campiones de Catalunya de Vòlei Platja, que en el cas de Kliokmanaite ha revalidat, ja que també va ser campiona la temporada passada, però en aquella ocasió amb Nuria Bouza com a parella.

Pel que fa a la final masculina, els germans Monfort, que han guanyat les cinc proves que s’han celebrat aquest 2020, s’han trobat com a rivals a la parella formada per Zdravko Kamenov, amb qui ja s’havien enfrontat en dues ocasions, formant parella amb Blagovest Petrov. La parella de búlgars, aconseguien arribar a la final després de batre a semifinals i en un partit ajustadíssim, a Dexter Edwards i Elio Carrodeguas, però davant de Javi i Vicente Monfort, i tot i un primer set molt ajustat que s’ha decidit per la mínima, no han pogut superar els germans valencians, que tancaven el partit per 2-0.

Amb els campions decidits, els tercers classificats han estat Julia Bonet i Becky Fernández en categoria femenina, i Elio Carrodeguas i Dexter Edwards en la masculina, faltava conèixer la Parella Perfecta, premi especial que atorga Vichy Catalan al millor jugador i a la millor jugadora de la prova, que en aquesta ocasió ha anat a petar a mans de Kadri Puri i Vicente Monfort. A més, els campions de Catalunya de Vòlei Platja 2020, a part del títol i el premi en metàl·lic que atorga la Federació Catalana de Voleibol, també han guanyat una pilota oficial del torneig gentilesa de Hörmann i un cap de setmana per a dues persones al balneari de Vichy Catalan a Caldes de Malavella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)