Atletisme

Sara Gallego fa el salt al CAR de Sant Cugat

Atletisme. La triple campiona estatal de 400 m tanques continuarà defensant els colors de l’Hospitalet Atletisme

La barcelonina Sara Gallego (2000) deixarà d’entrenar-se al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord i iniciarà una nova etapa al CAR de Sant Cugat, a les ordres d’Àlex Codina. Així ho ha anunciat la mateixa atleta a través de les xarxes socials, on agraeix la feina d’Agustí Chicón, que s’ha fet càrrec de la seva preparació des de la mort d’Armando Álvarez, fa un any mig. Gallego, triple campiona d’Espanya de 400 m tanques, continuarà defensant els colors de l’Hospitalet Atletisme, però a partir d’ara entre els seus companys d’entrenament tindrà a Javi Delgado, vigent campió estatal de 400 m tanques, Samu Garcia i Jesús Delgado.

Després del míting de Barcelona, en què es va convertir en una de les protagonistes amb la millor marca espanyola de 300 m tanques (40.18), Gallego va donar la temporada per acabada. Amb vista el curs vinent, no amaga que els Jocs de Tòquio són la cita que més l’il·lusiona, tot i que encara no ha complert els 20 anys (els fa el dia 11 d’octubre). “El màxim repte són els Jocs Olímpics. Amb les meves marques actuals serà complicat d’arribar-hi, però ho intentaré. En tot cas, soc jove i tinc temps per fer-ho. Per la meva edat, el principal objectiu ha de ser l’europeu sub-23 i a veure si puc fer medalla”, sentencia la jove atleta barcelonina, que en el seu currículum internacional ja acredita un quart lloc en el mundial sub20 de Tampere 2018, i dos bronzes en l’europeu sub18 de Tbilisi 2016 i Boras 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)