Golf

El català Lucas Vacarisas, campió d’Espanya professional

Golf.

El català Lucas Vacarisas va guanyar a Logronyo el campionat d’Espanya de professionals amb 260 cops (-20) amb quatre voltes de 70, 65, 65 i 68. Vacarisas, que treballa a Golf Montanyà i el RCG El Prat, va celebrar un eagle en el darrer forat que va evitar el play-off amb el granadí Scott Fernández, i li va donar el títol més important de la seva carrera En un any complicat de pandèmia, està gaudint del seu millor any com a professional, com testifica la seva victòria en l’Alps d’Andalusia i ara aquest Campionat d’Espanya de Professionals. “He treballat dur durant el confinament i l’he pogut aprofitar i ara recullo els fruits”, va dir Lucas, que sens dubte, impulsa la seva carrera professional després d’imposar-se als millors ’pros’ espanyols presents a Logronyo.

Entre els altres professionals catalans, va destacar el setè lloc final del barceloní Eduardo De la Riva (-13) i el desè lloc d’un altre dels jugadors en bon moment, el lleidatà Emilio Cuartero (-10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)