Ciclisme

Cristofer Bosque i Txell Figueras, els més forts en La Tramun

Ciclisme.

El ciclista de Puig-reig Cristofer Bosque i la gironina Txell Figueras s’han imposat en la 22a edició de la Tramun, una de les grans proves de les Marathon Series de la UCI. Les restriccions actuals han reduït el nombre de participants a només 300 especialista, però el nivell ha estat l’habitual dels anteriors anys. El recorregut ha inclòs un vuitanta per cent de camins completaments nous, més quilòmetres que mai més de 2.200 m de desnivell positius.

S’han jugat la victòria absoluta Cristofer Bosque, Ever Alejandro Gómez, Hugo Drechou i Benjamin Le Ny. El primer, al qual li ha costat molt resistir el ritme dels seus rivals en les pujades, ha acabat essent el més fort en el llarg esprint final de l’arribada. Els francesos Drechou i Le Ny han completat el podi.

En la cursa femenina el domini de Figueras ha estat absolut. La seva superioritat s’ha plasmat amb una diferència de més de 20 minuts sobre la segona classificada, la gallega Lara Lois. El podi l’ha completat Maria Díaz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)