Esports de muntanya

El calendari de la FEEC, marcat per la pandèmia i amb nou patrocinador

Esquí de muntanya. La marca de roba austríaca vestirà els esportistes de la selecció catalana i del Centre de Tecnificació

Dynafit com a patrocinador principal de la 37a Copa FEEC d’esquí de muntanya és la principal novetat del calendari per a la temporada d’hivern al país, que presenta una línia continuista respecte l’anterior, interrompuda per l’esclat de la crisi sanitària.

La marca de roba austríaca vestirà els esportistes de la selecció catalana i del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya.

Quatre del gener al març

La Traça Catalana, al Capcir, Els Angles, el 10 de gener és la primera cita del calendari, que segueix a Andorra el 21 de febrer en una prova puntuable per la Copa Andorrana i la Copa FEEC-Dynafit.La 21a Pocatraça a la Vall de Núria el 7 de març proclamarà els campions de Catalunya un cop més –Marta Garcia (Club Esquí Cerdanya Skimo Team) i Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) ho van ser en la última prova del calendari del 2020 que es va poder disputar. El 14 de març es tancarà el calendari amb la 57a UEC Bassiero (UEC) al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Aquesta cita serà el campionat de Catalunya per equips d’esquí de muntanya.

Tres verticals

La 7a Crononúria el 27 de desembre obre la Copa de Curses Verticals-FGC, que es completa amb dues proves més: la 14a Crononiu a La Molina el 9 de gener i el dia 31 la Valls d’Àneu a Espot amb els campionats de Catalunya de verticals i d’esprints.

El campionat de Catalunya de llarga distància serà el 28 de març en la cita més veterana del país, el 63è Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)