L’exbordilenc Jordi González debuta amb el Barça

Asobal.

El porter Jordi González, ha debutat avui amb el primer equip del Barça. Després de tota una vida al Bordils –des dels 6 anys fins a divisió d’honor plata, on ha estat titular i peça clau–, l’estiu passat va incorporar-se al Barça i és un dels porters de l’equip B, que juga a la mateixa categoria que el Bordils.

Sense Gonzalo Pérez de Vargas –que descansava– Xavi Pascual ha pensat en González com a suplent de Kevin Moller i li ha donat l’oportunitat d’estrenar-se amb el primer equip en la segona meitat. El bordilenc ha tingut prou minuts com per fer una aturada de les deu rematades que li han fet els jugadors del Villa de Aranda, que ha caigut derrotat per 39-22 en un partit que ha proporcionat la desena victòria de la lliga al Barça. El Villa de Aranda és el cuer i a la mitja part ja perdia per 24-8 i ho ha arribat a fer de 19 gols (34-15).