Més esport

L’ETG progressa adequadament

Motor. L’ETG Racing tanca el 2020 amb Marc Alcoba tercer en el campionat estatal de ‘superbikes’ 1000

L’ETG Racing ha tancat la temporada 2020 amb el subcampionat en les categories superbike júnior i Open 1000, a més del tercer lloc en superbike, en què ha rebut el premi rookie de l’any.

L’escuderia gironina, que corre el campionat estatal de velocitat, s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària que ha afectat també el projecte educatiu de l’escola i ha hagut de fer front a un calendari comprimit, amb sis proves.

El campió estatal de 600 Marc Alcoba (SBK 1000) és el millor debutant a la categoria reina del campionat estatal, que es va tancar el cap de setmana passat a Jerez. Francesc Pérez va acabar segon en la general del campionat júnior després de veure’s involucrat en una caiguda en la primera cursa, dissabte, que el va allunyar de les opcions d’aconseguir la victòria. Joan Zamorano, amb el segon lloc a la general assegurat de manera matemàtica, ja no va córrer diumenge després de patir una caiguda en què es va lesionar el genoll.

L’ETG tindrà un equip en Moto 4 el 2021, per a nens de 10 a 12 anys. Una categoria en la qual ja havia estat abans amb pilots que acabarien fent carrera com Alex Toledo, Xavier Artigas, Marcos Ruda, Roberto Tinoco i Mario Mayor. El projecte s’afegeix a les copes Ohvale i al campus Parcmotor, en què l’ETG serà el responsable de la part formativa d’un projecte acadèmic apadrinat per Dorna que es duu a terme a Castellolí.

16
podis
entre les tres categories del campionat estatal ha aconseguit l’escuderia gironina