Handbol

Noruega renuncia a l’europeu per la Covid-19

Handbol. Havia d’organitzar el campionat del 3 al 20 de desembre conjuntament amb Dinamarca. La federació europea estudia si es pot disputar íntegrament en territori danès

La Federació Noruega d’Handbol (NHF) ha anunciat aquest matí que renuncia a coorganitzar el campionat d’Europa femení, que s’havia disputar conjuntament en aquest país i a Dinamarca del 3 al 20 de desembre, per les restriccions de les autoritats noruegues per la pandèmia del coronavirus. En un comunicat, la NHF assenyala que està treballant amb la seva homòloga danesa i la Federació Europea d’Handbol (EHF) per trobar una solució que tingui a Dinamarca, on les mesures contra la Covid-19 són menys restrictives, com a organitzador únic.

Les autoritats noruegues obliguen a què si un jugador o tècnic dona positiu per coronavirus, tot l’equip s’ha de posar en quarantena deu dies, igual que els seus rivals més recents. Segons el programa inicial, a Dinamarca es disputaven dos dels quatre grups i un dels dos de la segona fase de l’europeu, mentre que Noruega havia d’organitzar la resta, inclosa la final.

La selecció de Viver, a Herning

La selecció espanyola, vigent subcampiona del món i que dirigeix el vallesà Carlos Viver, està enquadrada en el grup B, a la ciutat danesa d’Herning. De fet, per culpa de la pandèmia també es va haver de canviar la seu inicial, que estava fixada en la també població danesa de Frederishaven. En principi, l’equip espanyol hauria de jugar tots els partits de la primera fase, com els de la segona si es classifica, en el Jyske Bank Boxen d’Herning. La final estava prevista a la població noruega de Trondheim, que ara s’haurà de canviar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)