Futbol sala

ROGER SERRANO

JUGADOR DEL LLEVANT, LÍDER DE LA PRIMERA DIVISIÓ DE FUTBOL SALA

“Esperem el millor Barça”

“És estrany, el que li està passant, però té un equipàs i en qualsevol moment pot canviar la dinàmica negativa”

“Estem competint molt bé. Som un equip molt fiable i resolem al nostre favor els partits ajustats”

Va ser una pena no poder jugar la final a quatre, però la Champions també me la sento meva perquè vaig participar en les fases anteriors

Poc s’imaginava el gracienc Roger Serrano (Barcelona, 1991) que cinc mesos després d’haver d’abandonar les files del Barça s’hi hauria d’enfrontar en les actuals circumstàncies. L’ala format al planter barceloní és un dels components del Llevant, el líder invicte de la primera divisió, amb set victòries en set partits, i avui se les haurà a Paterna amb un conjunt culer en crisi (20.30 h per Gol), enfonsat en la penúltima posició havent sumat únicament 5 punts en vuit jornades. Roger destaca la fiabilitat i la competitivitat del Llevant, però no es refia d’un Barça ferit, que “té un equipàs i que en qualsevol moment pot canviar la dinàmica negativa”.

Més enllà de l’extraordinària trajectòria de l’equip, com valora de moment l’experiència personal en el Llevant?
Estic força content. M’estic adaptant bastant bé. L’equip va bé i això sempre ajuda. Penso que encara puc donar més de mi, però de moment estic força satisfet amb el que estic aportant i adaptant-me a poc a poc.
Quines son les claus del seu bon inici a la lliga?
Estem competint molt bé i resolent al nostre favor els partits ajustats. Som un equip molt fiable. En la majoria de partits hem encaixat molt pocs gols i tenim les idees força clares. El que hem aconseguit és bastant complicat si tenim en compte que mig equip som nous. Hi ha sis fitxatges respecte a la temporada passada. Tots ens estem adaptant molt bé i el fet d’haver guanyat tots els partits et dona un empenta per continuar confiant en el treball que fem, seguir millorant i continuar amb aquesta dinàmica.
Fins on pot arribar aquest Llevant? Quins objectius s’ha fixat?
De fet, es va apostar per potenciar la plantilla de l’any passat amb l’objectiu de millorar els números, i no és fàcil havent tants jugadors nous a l’equip. Normalment es fa aquest passet més endavant. La idea seria millorar la condició de semifinalistes a la lliga i de quarts de final de la copa, i si som capaços de guanyar algun dels tres títols en joc, ja seria l’hòstia.
Quan va fitxar pel Llevant, segur que no s’esperava haver d’enfrontar-se al seu Barça en aquestes circumstàncies: el Llevant com a líder sòlid i el Barça en la penúltima posició?
És una cosa molt estranya i en cap moment m’hauria plantejat que m’enfrontaria al Barça estant en aquesta posició. S’ha donat aquesta situació, però acabem de començar la lliga. El Barça ha jugat vuit jornades, i no crec que d’aquí a dos mesos estigui així perquè té un equipàs.
Des de fora, com s’explica el que li està passant?
No sé gaire com explicar-ho. He vist molts partits i en la majoria son superiors, però es nota que juguen pressionats i els costa veure porteria, sobretot quan van al darrere en el marcador. No sé ben bé per què, però han entrat en una dinàmica negativa. No juquen còmodes i els rivals s’esperonen quan veuen que li poden treure algun punt.
I en aquesta lliga ningú regala res.
S’està veient que és una lliga molt competitiva perquè molts dels grans equips estan perdent punts contra rivals teòricament inferiors.
Amb aquesta dinàmica, també pot ser una bona oportunitat per al Llevant?
De totes maneres, nosaltres ens esperem el millor Barça, perquè en algun moment hauran de canviar la dinàmica i segur que intentaran que sigui en aquest partit. No sé si és millor trobar-te un Barça ferit amb aquestes ganes de capgirar la situació. Està clar que tenen equip per guanyar-nos i tornar a estar a dalt. La sort, en tot cas, és que en aquest moment de la temporada tampoc no es decideix res i son a temps de canviar la dinàmica i lluitar per tots els títols.
De fet, s’enfronten al flamant guanyador de la Champions. Aquesta copa d’Europa també se la sent seva?
Sí, i tant. Va ser una pena no poder jugar aquesta final a quatre perquè era un dels somnis que tenia; guanyar una Champions amb el Barça. També me la sento meva, però em fa ràbia no haver pogut celebrar-la com a jugador del Barça en el moment d’aixecar la copa. En tot cas, estic content pel Barça i per mi. No he pogut jugar en la final a quatre, però sí que vaig participar en les fases anteriors, i fins i tot vaig marcar gols, i una Champions no es guanya cada dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)