Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma supera el Palma, el líder, a Son Moix (1-2)

Futbol sala. L’equip colomenc ha tornat a fer un partit molt seriós en defensa i ha sentenciat amb els gols de Bruno Petry i Sepe

L’Industrias Santa Coloma ha superat el Palma, el líder invicte de primera divisió (1-2), i amb 14 punts presenta la seva candidatura per ocupar plaça per a la copa. El gran plantejament defensiu de l’equip de Javi Rodríguez ha tornat a ser decisiu, com fa una setmana al Palau Blaugrana, i els gols de Bruno Petry i Sepe han estat suficients per tombar el líder.

Una ràpida triangulació al primer toc entre Sepe, Llamas i Bruno Petry, que ha rematat al vol en una posició poc ortodoxa, ha servit per inaugurar el marcador a Son Moix (3’). L’equip colomenc tornava a començar manant en un partit a domicili. El Palma ha anat intensificant la seva pressió i portant perill a l’àrea de l’Industrias. Dos pals, les aturades de Borja, i dues intervencions d’Uri Santos i David Álvarez sota porteria, havien frustrat la reacció local. El gol del Palma s’intuïa i al final ha arribat quan només restaven 5 segons per al descans, amb una canonada per tot l’escaire de Raúl Campos que ha fet impossible l’estirada del jove porter colomenc.

La segona part ha estat molt equilibrada. L’alt ritme de joc afavoria els interessos de l’Industrias, molt còmode sobre la pista. Sepe (32’) ha tornat a fer avançar el conjunt colomenc aprofitant un contraatac ben conduït per Corso. El Palma ho ha intentat amb el porter jugador a 4:13 pel final, però l’Industrias s’ha mantingut ferm en defensa i s’ha emportat els tres punts de Son Moix. L’equip colomenc continua invicte a domicili amb un balanç de tres victòries i tres empats en sis partits.