El Bordils encaixa la quarta derrota del curs (29-26)

Handbol.

El Bordils ha perdut a la pista de l’Eivissa i segueix sense guanyar aquest curs –duu dos empats– tot i el seu gran inici.

El 0-1 de Marc Prat era només la constatació d eles ganes que tenia l’equip de jugar, després de tres caps de setmana sense fer-ho. Un doble parcial de 0-3 posava el 2-7 al minut 11 amb dos gols de Jairo Montes i de Ferran Pou. Prat mantenia el marge tot i la primera exclusió de Pou (4-9), però els locals es farien amb el ritme del partit i es posaven per davant per primer cop amb un 5-0 (11-10). Bañeras i Oliver empatarien a 11 i a12, però una altra exclusió de Pou permetia l’Eivissa arribar al descans tres amunt (16-13).

Prat i Palahí feien bo el pas pels vestidors (16-15), però de nou una exclusió (Pep Reixach) permetia els blaus ampliar el marge amb un 2-0(20-16).

Esteve Ferrer i Bañeras reduïen el marge (20-18) i el Bordils es mantenia a dos gols però no seria capaç d’acostar-se més en el marcador.