Hoquei sobre herba

Santi Deó tindrà grans reptes esportius en el seu nou mandat com a president

El dirigent de Terrassa va ser reelegit com a president de la federació espanyola i inicia el quart mandat consecutiu

El terrassenc Santi Deó va ser reelegit dissabte com a president de la Federació Espanyola d’Hockey i inicia el seu quart mandat de manera consecutiva. En les eleccions que es van fer dins l’assemblea general a Madrid el dirigent egarenc va rebre 32 vots a favor i 3 abstencions. Santi Deó va arribar al càrrec l’any 2008 i ara iniciarà el seu quart mandat que finalitzarà al 2024, l’any dels Jocs Olímpics de París que és quan pensa deixar la presidència.

En aquest nou mandat el president de la federació estatal afronta nous reptes, que va exposar en el discurs d’acceptació del càrrec com són, incrementar la professionalització de la federació, augmentar encara més la transparència de tots els estaments de l’hoquei estatal. A nivell esportiu el primer gran esdeveniment son els Jocs Olímpics de Tòquio l’estiu del 2021, mentre que al 2022 la cita més important és l’organització de la copa del Món femenina que té com a seu principal l’Estadi Olímpic de Terrassa. L’últim any de mandat serà el torn dels Jocs Olímpics de París 2024. En el calendari de Santi Deó en aquest quart mandat també està ben assenyalat l’any 2023 en que s’haurà de celebrar el centenari de la federació espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)