Tennis taula

El Girbau Vic està en un grup complicat en la lliga de Campions

En el seu grup hi ha l’amfitrió, el Linz austríac, el Metz francès que són dos dels favorits, i el Budaörsi hongarès. Es jugarà en la bombolla de Linz a partir de demà i fins el dimarts 8

El Girbau Vic ha quedat en un grup complicat en el sorteig de la lliga de Campions femenina que s’ha fet avui i que es disputarà en la Bombolla de Linz (Àustria) a partir de demà i fins el dimarts 8. El conjunt osonenc tindrà en el seu grup B al conjunt amfitrió, el Linz Froschberg i al Metz francès, que són dos dels quatre favorits al títol, mentre que l’altre rival és el Budaörsi Hongarès. El primer de cada un dels tres grups passa a la semifinal i els segons de grup jugaran una repesca d’on sortirà el quart semifinalista.

En el grup A jugarà l’altre equip estatal,l’UCAM Cartagena, que s’enfrontarà al Berlín Easside alemany, el primer cap de sèrie, al Lyssois Lille Metropole francès i el Do Juncal portuguès. El grup C el formen només tres equips, el Saint-Quentinois francès, el Stavoimpex Hodonin txec i el Carinthia Winds Villach austríac.

El Girbau Vic ja està a Linz amb un equip format per Sofia-Xuan Zhang, Charlotte Carey i Gabriela Feher, amb la jugadora del planter Noa Muñoz com a reserve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)