Handbol

Es confirma l’ajornament del Barça-Veszprém pels positius del club hongarès

Handbol. També s’ha de posposar l’Aalborg-Kiel per casos de Covid-19 en el conjunt alemany

L’EHF ha confirmat aquest matí l’ajornament del partit que havien de disputar demà el Barça i el Veszprém al Palau Blaugrana, corresponent a la desena jornada de la Lliga de Campions, per casos positius de Covid-19 en el conjunt hongarès. A causa dels positius i la quarantena obligatòria que marquen les autoritats sanitàries, el Veszprém no es pot desplaçar a la capital catalana. Precisament, el partit de la primera volta, que el conjunt blaugrana havia d’haver disputat a Veszprém, també es va haver de posposar en el seu moment per culpa de la pandèmia. El duel de demà era clau amb vista al lideratge de grup, ja que l’equip de Xavi Pascual és primer amb 16 punts, amb vuit victòries en vuit partits, i el del vallesà David Davis segon, amb tretze punts.

Positius al Kiel

L’ajornament d’aquest partit se suma al del Kiel contra l’Aalborg, ja que també s’han detectat positius en el conjunt alemany. Es dona la circumstància que el Veszprèm i el Kiel es van enfrontar la setmana passada, amb victòria hongaresa per 41-33. Tant el conjunt germànic com el magiar són equips classificats per a la final a 4 de Colònia, corresponent al curs passat, i per tant poden veure compromesa la seva preparació amb vista als partits que s’han de disputar el 28 i 29 de desembre. De fet, són rivals en les semifinals.

Més enllà de la final a quatre, l’EHF i tots els equips implicats hauran de buscar noves dates per reubicar tots els partits pendents en un calendari ja prou atapeït.

LA DADA

Tant el Veszprém com el Kiel han de jugar la final a quatre de Colònia el 28 i 29 de desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)