El Granollers continua l’escalada amb el triomf contra el Villa de Aranda (27-29)

Handbol.

El Fraikin BM Granollers ha sumat la novena victòria de la lliga Asobal a la pista del Villa de Aranda (27-29) en el partit pendent de la tercera jornada. El conjunt vallesà ha manat sempre en el resultat, tot i que l’equip castellà no s’ha donat mai per vençut i a punt ha estat de complicar la vida en el tram final.

L’equip vallesà, aprofitant la primera exclusió del rival (3’), ha portat la iniciativa i ha marcat el ritme de joc des del primer moment. Les sortides al contraatac han propiciat la primera escletxa en el resultat (2-6). Zeljko Sukic, autor de quatre gols en el primer quart d’hora, mantenia vives les aspiracions del conjunt local, que s’ha apropat a només un gol (10-11) aprofitant l’exclusió d’Adrià Martínez per protestar. La reacció del Villa de Aranda no ha tingut continuïtat, en part per les seves nombroses pèrdues de pilota i per la bona direcció de joc granollerina, comandada pels joves Jan Gurri i Pol Valera. S’ha arribat al descans amb un parcial de 14-17 i amb el conjunt local sense el seu màxim referent ofensiu, el lateral brasiler Matheus de Novais, que ha rebut la targeta vermella per un cop a la cara sobre Mamadou Gassama al límit de la primera meitat.

En la segona part s’ha mantingut el guió. El Granollers ha portat la iniciativa amb diferències que han oscil·lat entre els dos i els cinc gols. L’aportació del poderós Javi García (1,95 m i 130 kg) des del pivot, autor de 7 gols, ha fet molt mal a la defensa vallesana, però Pol Valera, que també ha fet 7 gols, s’ha carregat l’equip a les espatlles en els moments més delicats i ha mantingut el seu equip al capdavant. Una defensa 5-1 dels locals ha provocat certs problemes en l’atac del Granollers, però els d’Antonio Rama han sabut mantenir una renda de dos gols fins al final.