Handbol

El Barça també passa el corró contra el Bidasoa Irun (27-37)

L’equip blaugrana ha portat la iniciativa des de l’inici i a la mitja part ja dominava el segon classificat de la lliga Asobal per 12-20

El Barça ha resolt amb molt bona nota el seu últim test abans de la final a quatre de Colònia, el 28 i 29 de desembre. L’equip blaugrana s’ha desfet amb molta autoritat del Bidasoa Irun (27-37), que no ha fet honor a la seva condició de segon classificat de la lliga Asobal i des del primer moment ha anat a remolc del ritme imposat pels de Xavi Pascual. Amb aquest partit, pendent de la novena jornada, el Barça tanca la primera volta amb un full de resultats immaculat, amb disset victòries en disset partits.

El Barça ha anat per feina. Les primeres aturades de Kevin Möller, i algunes pèrdues de pilota locals, han impulsat les primeres contres del conjunt blaugrana, que amb un parcial de 0-5 (3-9) ha forçat el primer temps mort de Jacobo Cuétara. El partit ha entrat en una fase d’intercanvi de gols, en què l’equip blaugrana amb contínues rotacions hi tenia totes les de guanyar. Timothey N’Guessan, amb quatre gols en quatre míssils, ha entrat en pista especialment inspirat i al descans el marcador ja era prou contundent (12-20).

Després de la represa s’ha repetit el guió. El conjunt blaugrana, tot i que arrossegava l’exclusió de Sorhaindo per protestar a l’últim instant de la primera meitat, ha començat amb una marxa més que el seu rival. Aleix Gómez, màxim golejador amb vuit dianes, ha fet molt mal en els contraatacs i el tècnic basc ha hagut de tornar a parar el joc quan el seu equip ja tenia més de deu gols de desavantatge (14-25). Amb el partit resolt, Xavi Pascual s’ha permès el luxe de dosificar els seus jugadors i provar algunes coses amb vista a l’imminent final a quatre de la lliga de campions. El Barça ha obtingut una màxima renda de 13 gols (24-37), tot i que el Bidasoa ha maquillat una mica el resultat amb el parcial final de 3-0 (27-37).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)