Futbol sala

El Barça passa a la final de la copa del Rei al derrotar el Betis per 3-6

L’atac de cinc sense porter fa patir als blaugrana amb el 3-4, però també l’hi dona el triomf al fer dos gols a porta buida en quinze segons

El Barça ha guanyat per 3-6 el Betis en la primera semifinal i s’ha classificat per la final de la copa del Rei que es disputa a Màlaga. Els blaugrana buscaran el seu setè títol en la setena final de la competició que disputaran. Els homes d’Andreu Plaza s’han avançat amb un 0-4 en els primers segons de la segona part, però l’atac de cinc sense porter del Betis l’ha tornat fer entrar en el partit (3-4) i els blaugrana han patit fins que a dos minuts del final han marcat dos gols en quinze segons a porteria buida i han sentenciat.

El Betis ha intentat plantar cara al Barça en els primers minuts, però en el 4 Aicardo ha tingut una gran ocasió. Poc després Ximbinha ha inaugurat el marcador en el minu 7. Els blaugrana ha fet el primer pas cap a la final al marcar dos gols en un minut i vint segons. Una sacada de falta d’Adolfo en el minut 13 ha permès la rematada imparable d’Aicardo que ha fet el 0-2. Eltis ha fet la sisena falta i Lozano en el segon intent, perquè el primer s’ha hagut de repetir perquè el porter Cidao s’ha avançat, ha marcat el 0-3 en el minut 14. Els andalusos han jugat els darrers minuts fins el descans amb porter-jugador i han tingut la seva millor ocasió de perill.

Lozano ha marcat en els primers segons de la represa (0-4). El Betis ha començat a jugar amb atac de cinc i sense porter falta de quinze minuts i n’ha tret profit (2-4). Els àrbitres han revisat un gol a porta buida de Coelho i no l’han donat per falta prèia i els andalusos tot seguit s’han situat amb un 3-4. El Barça ha sabut patir i a dos minuts del final ha marcat dos gols a porta buida, Marceino i Adolfo, i ha sentenciat.

El rival del Barça en la final de demà (20.30 h) sortirà de la segona semifinal que disputen aquesta tarda (16 h) l’Industrias Santa Coloma i el Jaén.