Futbol sala

El Barça i l’Industrias, ambiciosos

Futbol sala. Els blaugrana, els vigents campions, juguen la primera semifinal de la copa del Rei contra el Betis (14 h) i els colomencs s’enfronten al Jaén (16 h), finalista el 2018 i el 2019

El Barça ha agafat embranzida i surt com a favorit en la final a quatre de la copa del Rei del curs 2019/20, que es juga a la bombolla del Martín Carpena de Màlaga i en la qual també tindrà molt a dir l’Industrias Santa Coloma. Tots dos buscaran la primera final catalana de la competició. El títol es decidirà demà (20.30 h).

Els blaugrana s’enfronten al Betis (14 h) –tretzè en la lliga–, equip que van apallissar fa pocs dies (0-7). “La copa ens arriba en el millor moment”, proclama el tècnic Andreu Plaza. El Barça ha rebut només un gol en els últims quatre partits.

Els colomencs, novens en la lliga, per la seva banda, arriben enfortits després de superar el Martorell en la copa i tindran al davant el Jaén (16 h), setè en la lliga però finalista en les dues darreres edicions. Javi Rodríguez, el tècnic, no amaga l’ambició del grup: “El club, l’afició i el president Vicenç Garcia es mereixen aquest títol.” Els blaugrana, els vigents campions, busquen el quart títol del curs passat i són l’equip amb més títols –sis en nou edicions– i l’Industrias busca la segona final. La primera la va jugar el 2015. Sepe n’és l’únic supervivent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)