Futbol sala

L’Industries està a 7 dècimes de la final i queda fora en els penals

Guanyava per 2-3 en el temps reglamentari, la pròrroga acaba 4-4, i després d’una gran semifinal és eliminat per 15-14 en les penes màximes

L’Industrias Santa Coloma ha quedat fora de la final de la copa del Rei en els penals, després d’estar a només 7 dècimes de segon de classificar-se en el temps reglamentari. Els colomencs guanyaven per 2-3 i el Jaén ha marcat (3-3) ui ha forçat la pròrroga. El temps suplementari ha acaba amb el 4-4 i s’ha arribat als penals. Després de 31 penals llençats els andalusos han passat a la final per 15-14.

Els colomencs han sortit a l’atac des de l’inici i Drahovsky ha disposat de les primeres ocasions. Primer s’ha quedat sol davant el porter i després ha fet una rematada al pal. Tres minuts després Cardona ha tornat a enviar la pilota al pal. El Jaén ha anivellat el partit pel que fa a ocasions de perill i el porter del conjunt colomenc Almagro ha hagut de fer grans aturades per evitar que s’inaugurés el marcador. Els andalusos estaven en el seu millor moment de joc quan una internada de Drahovsky entre dos defenses ha acabat amb una rematada que ha superat el porter i ha fet pujar el 0-1 al marcador a poc més d’un minut i mig del descans.

El Jaén ha sortit decidit a buscar el gol en la segona meitat i ha posat a prova al porter de l’Industrias Almagro, que ha fet un bon parell de bones aturades, però no ha pogut evitar que marquès dos gols en tres minuts, el segon de doble penal i donés la volta al partit (2-1). Els colomencs han reaccionat i Khalid ha empatat a cinc minuts del final i Cardona ha posat el 2-3 en el 38. El Jaén ha anat a buscat el nou empat a tacant de cinc i sense porter, i a falta de 7 dècimes pel final l’ha aconseguit i ha forçat la pròrroga.

En el temps suplementari el Jaén ha marcat en el primer minut però Cardona ha tornat a anivellar el partit en la segona meitat i s’ha arribat als penals. En els cinc primers cada equip n’ha fallat un i s’han continuat tirant fins que un dels dos fallés. Això no ha passat fins el penal 30 en que Verdejo no ha encertat. En el següent Mancha ha marcat (15-14) i el jaén ha passat a la final.