Handbol

Pálmarsson entra en la convocatòria per la semifinal entre el Barça i el PSG

Han quedat fora dels setze escollits Dolenec, Langaro i Diocou. L’equip francès té les baixes d’última hora de Luc Steins i Henrik Toft Hansen per Covid-19

El tècnic del Barça Xavi Pascual ha inclòs Aron Pálmarsson, amb molèsties al tendó rotulià, entre els setze convocats pel partit de semifinals de la lliga de campions que es disputa aquesta tarda contra el París Saint-Germain (18 h per Esport 3). Com en l’últim partit de la lliga Asobal contra el Bidasoa Irun han quedat fora per decisió tècnica Jure Dolenec, Haniel Langaro i Mamadou Diocou.

D’altra banda, el conjunt francès té les baixes d’última hora de Luc Steins i de Henrik Toft Hansen perquè han donat positiu per Covid-19. Steins, cedit pel Tolosa, era el substitut de Nikola Karabatic, lesionat de llarga durada perquè a l’octubre es va trencar el lligament encreuat del genoll dret. Només catorze jugadores conformen la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)