Futbol sala

El Barça obté un empat treballat a Valdepeñas (2-2)

El Barça ha empatat avui a la pista del Viña Albali Valdepeñas (2-2) en el partit ajornat de la sisena jornada. L’actuació del porter local Edu ha evitat el cinquè triomf seguit dels d’Andreu Plaza en l’últim partit de l’any. Esquerdinha, l’heroi de la copa, ha obert la llauna aprofitant una assistència genial de Ximbinha. El porter local Edu ha salvat el seu equip en un bon primer temps blaugrana, tot i que Preà, quan només faltaven 43 segons, ha empatat amb un tret creuat (1-1). El Barça ha perseverat en atac en el segon temps amb determinació però el porter portuguès Edu ha resolt la feina. En el minut 34 i poc més de 5 minuts per al final, Catela ha tret una falta i Sergio González ha rematat a pler aprofitant una badada defensiva del conjunt blaugrana (2-1). L’equip d’Andreu Plaza, però, ha reaccionat de seguida. Marcenio ha vist desmarcat a Dyego, que no ha perdonat (2-2). Ferrao, a la mitja volta, ha tingut el triomf a les botes, però el seu tret s’ha estavellat al travesser.