Handbol

El jugador brasiler del Barça Thiagus Petrus dona positiu de Covid-19 i es perd el mundial d’Egipte

.

L’especialista defensiu del Barça el brasiler Thiagus Petrus ha donat positiu per Covid-19 en una prova prèvia a l’inici del mundial i, per tant, es perdrà el campionat que comença demà a Egipte. Precisament, la selecció del Brasil feia el seu debut en el torneig divendres (18 h) contra el combinat espanyol, que té quatre blaugranes més a les seves files.

Macedònia del Nord substitueix la República Txeca

A menys de 24 hores de l’inici del campionat, també s’ha conegut la baixa de la selecció de la República Txeca a causa de l’elevat nombre de positius detectats per coronavirus a l’equip just abans de volar rumb a El Caire. El combinat txec serà substituït per Macedònia del Nord.

Els Estats Units, amb només dotze jugadors

No ha causat baixa, però l’equip dels Estats Units s’ha desplaçat a Egipte amb únicament dotze jugadors, entre ells un sol porter. El combinat nord-americà, que torna a disputar un mundial després de 20 anys i per invitació expressa de la IHF, ha patit un brot de Covid-19 que ha afectat a divuit component de l’expedició que es trobava concentrada a Dinamarca, entre ells l’entrenador suec Robert Hedin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)