Vela

Dídac Costa passa el cap Horn i ja navega per l’atlàntic

El barceloní està content de tornar a veure terra en la Vendée Globe, la volta al món en solitari, i manté la dinovena posició

El barceloní Dídac Costa i el seu vaixell One Planet One Ocean han superat el cap Horn i ja naveguen per l’oceà Atlàntic. El català ha passat a uns quatre quilòmetres de terra i navegant a 13,4 nusos, uns 25 km/h, i ho ha fet després de 66 dies, 2 hores i 42 minuts des de la sortida de la Vendée Globe, la volta al món en solitari. Dídac Costa ocupa la dinovena posició i està a uns onze dies del primer classificat.

Dídac Costa ha explicat: “Tornar a veure terra de nou és una cosa impressionant i, a més, el paisatge és increïble. Les últimes setmanes han estat molt dures, amb unes condicions molt fortes de vent i mar molt gruixuda, pel que tenia moltes ganes de canviar de pantalla”. El navegant català començarà ara a pujar per l’Atlàntic i trobarà millors condicions, afrontant l’última etapa de la regata cap a la meta de Les Sables, a França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)