Esquí

Resultats del National Team Event del Trofeu Borrufa 2021

Espanya A guanya contra Txèquia el National Team Event i Andorra A queda en tercera posició

L’equip espanyol A  ha guanyat el National Team Event del Trofeu Borrufa celebrat aquest dimecres a la pista El Canaro contra Txèquia. La tercera posició ha estat per a Andorra A format per Júlia Rodriguez, Hans Breitfuss, Aina Martí i Eric Ebri i la quarta posició per a l’equip d’Espanya B.
 
Després de dos dies assolellats, la jornada d’avui ha estat marcada pel fort vent i la pluja, que han obligat a suspendre el Super Gegant que s’havia de celebrar al matí. La meteorologia sí que ha permès, però, disputar el National Team, una prova d’eslàlom paral·lel nocturn que ara fa 2 anys es va incloure al programa del Trofeu Borrufa per treballar en equip i com a país.
 
Els 8 equips participants en el National Team han començat amb els següents duels: Espanya A – Bèlgica, Andorra B – Espanya B, Holanda – Txèquia, i Ucraïna – Andorra A.
 
Demà dijous es continuarà amb el programa previst sempre i quan les previsions meteorològiques ho permetin, i serà el torn del Super Gegant.
 
D’altra banda, destacar que ahir dimarts, en l’equador de la competició, es va realitzar un test d’antígens a tots els implicats en el Borrufa (corredors, entrenadors...). Tots els resultats va ser negatius, de manera que el trofeu segueix complint tots els protocols per garantir un entorn segur.
 

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)